ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο άντρας που στηρίζει τα μεγάλα άλματα της Στεφανίδη…
Ο προπονητής, σύζυγος, σύντροφος και πιο καλός φίλος της χρυσής επικοντίστριας…

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, GreeceClick-9 για να δείτε το άρθρο ολόκληρο αλλά, και την πηγή του (άρθρο το οποίο γράφτηκε στις 20 Αυγούστου του 2016-λιγότερο από 1 χρόνο από σήμερα δηλαδή), αν πάλι δε θέλετε να διαβάσετε πολλά, σάς έχουμε λίγα αλλά, πολύ ενδιαφέροντα από την πηγή του άρθρου, κάτωθι:

Μπορεί να κατάλαβαν όλοι όσοι έβλεπαν αγώνες ότι η Κατερίνα Στεφανίδη έγινε «χρυσή» εκτός από την ίδια που «δεν κοιτάζει». Ήταν ο σύζυγος και προπονητής της Μίτσελ Κρίερ αυτός που πήδηξε μέσα στο στάδιο για να την ειδοποιήσει. Η Κατερίνα Στεφανίδη έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά του και οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του πλανήτη.

«Ο άντρας μου πήδηξε στο στάδιο, δεν κοίταζα, χειροκρότησαν και νόμιζα ότι το πέρασε η Μόρις!», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας είπε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε για το γεγονός ότι δεν κοιτάζει τις αντίπαλές της είπε: «Το κάνω όλο το χρόνο. Με επηρεάζει να τις κοιτάζω και φέτος αποφάσισα να μην το κάνω. Όμως, όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι έχει γίνει, ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μου συμβεί».

Η 26χρονη πρωταθλήτρια, που ζει στις ΗΠΑ, και τον Φεβρουάριο έκανε 4,90 μ. σε αγώνες στη Νέα Υόρκη, σημειώνοντας την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η προσήλωση στο στόχο της στον αθλητισμό, αφοσιωμένη στο γάμο της με τον Αμερικανό προπονητή της και στο μεταπτυχιακό της στη Νευροψυχολογία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here